Факти, Анализи, Коментари
   5 Май 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Гледай концерта на Slash на живо от Ню Йорк на 22 май
17 Май 2012
Шоуто е в подкрепа на излизането на новия соло албум “Apocalyptic Love” и ще бъде излъчено пряко на Livestream

Култовият китарист и автор на песни, въведен в Залата на славата на рокендрола и носител на награда Грами, Slash, ще издаде на 22 май своя втори самостоятелен студиен албум “Apocalyptic Love” с участието на Myles Kennedy и The Conspirators.

Slash и колегите му от бандата – Myles Kennedy (вокал), Brent Fitz (барабани) и Todd Kerns (бас), ще излъчат своя напълно разпродаден лайв концерт от Irving Plaza в Ню Йорк ексклузивно на Livestream. Цялото шоу, с което музикантите ще приветстват излизането на новия албум, ще може да бъде гледано на живо на 22 май, вторник, в 10:15 PM EDT тук: new.livestream.com/slash/livefromNYC.

От вчера, 15 май, феновете на Slash имат възможността да чуят целия му нов албум ”Apocalyptic Love” за първи път на страницата на списание Rolling Stone.

Паралелно с това по VEVO върви световната премиера  на видеото към парчето “You’re A Lie” – горещият първи сингъл от “Apocalyptic Love”.

Също така в подкрепа на промоцията по издаването на дългоочаквания албум, на 20 май ще бъде излъчено ексклузивно интервю на водещата Rachel Martin с легендарния Slash в предаването “Weekend Edition Sunday” на NPR, което може да бъде слушано онлайн.

Албумът “Apocalyptic Love” на Slash ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.