Факти, Анализи, Коментари
   5 Май 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
"Burn It Down" на Linkin Park е номер 1
16 Май 2012
Песента отбеляза най-бързото изкачване към върха на рок класацията за тази година

Linkin Park отново са на първо място в класацията Rock Songs на Billboard. Това се случва за първи път след "The Catalyst", която през 2010 година прекара пет седмици на върха. Този път  групата оглавява чарта с последното си парче ”Burn It Down”, което само за четири седмици успя да отбележи най-бързото изкачване до No 1 за тази година.

Песента ”Burn It Down” е пилотното парче на петия студиен албум на бандата LIVING THINGS, който ще излезе на 26 юни. Той е ко-продуциран от Rick Rubin (Adele, Metallica) и от вокалиста и мулти-инструменатлист на  Linkin Park, Mike Shinoda, който ко-продуцира и последните два албума на Linkin Park. Списание Rolling Stone заявява: “Материалът е най-мощният, който бандата е правила от техния мега успешен дебют през 2000 година насам.”

Албумът LIVING THINGS на Linkin Park ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.