Факти, Анализи, Коментари
   5 Май 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Gym Class Heroes пускат нов сингъл
14 Май 2012
"The Fighter" е третото парче, което групата вади от успешния си последен албум "The Papercut Chronicles II"

Рап-рок бандата Gym Class Heroes ще зарадват феновете си с трети сингъл от актуалния си албум "The Papercut Chronicles II". Новoтo парче се казва "The Fighter" и е с участието на Ryan Tedder, фронтмен, опитен текстописец и продуцент на групата OneRepublic. Освен като гост вокал, Tedder участва и в написването и продуцирането на песента. В момента музикантите снимат и официално видео към  "The Fighter", което ще се появи съвсем скоро.

Сюжетната линия в песента "The Fighter", която по думите на вокалиста на групата Travie McCoy е “изключително мотивираща и вдъхновяваща”, е темата за упоритата работа и това как трябва да държиш главата си изправена, независимо от всичко: “Всеки път, когато падаш / Това само те прави по-силен…/ Ако паднеш, намери сили да станеш от земята / И когато костите ти не могат да понесат повече  / Припомни си за какво си тук, за какво се бориш.”

Успехът на продължението на "The Papercut Chronicles" от 2005 година, албумът "The Papercut Chronicles II", е повече от впечатляващ. Първият сингъл от албума “Stereo Hearts”, с участието на Adam Levine, прекара 3 седмици на #1 в чарта Top 40 Radio! Освен това влезе в Top 5 на Hot 100 и в топ 10 на радио станциите Rhythmic и Hot AC. Сингълът е сертифициран три пъти с платина с продадени над 3, 4 милиона копия. Песента оглавява класацията на VH1 Top 20 Countdown и е на #11 в класацията на телевизионния казал Top 40 of the Year! Към днешна дата видеото към песента има събрани над 85 милиона гледания в Youtube.

На големи успехи се радва и вторият сингъл, който групата изкара от албума.  Песента “Ass Back Home”, с участието на  певицата Neon Hitch, влезе в топ 5 на Pop Chart и продаде над 1 200 000 копия. Парчето достигна #1 в класацията Top 20 Countdown на VH1, а видеото към него е гледано над 23,1 милиона пъти в сайта за видеообмен Youtube.

Албумът на Gym Class Heroes,  “The Papercut Chronicles II", е на българския музикален пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.