Факти, Анализи, Коментари
   29 Април 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Най-новият сингъл на Flo Rida “Whistle” вече е No 1
8 Май 2012
“Определено открих рецептата” – казва 32-годишният рапър пред списание “Rolling Stone”

Пет години след излизането на дебютния си албум “Mail on Sunday”, Flo Rida успя да натрупа седем топ 10 сингъла, два от които ("Low" и "Right Round") достигнаха първата позиция. “Определено открих рецептата” – казва 32-годишният рапър пред списание “Rolling Stone” и по всичко личи, че не възнамерява да забави темпото.

Предпоследният сингъл на Flo Ridа “Wild Ones”, с участието на огнената австралийска поп звезда Sia, в момента се намира на шеста позиция в класацията Hot 100.

Преди за запишат парчето, 32-годишният рапър Трамар Дилард, роден в щата Флорида, САЩ, никога не е срещал певицата. “Влязох в студиото, близо до L.A. и човек от екипа ми ми каза: “Трябва да провериш тази нова певица, казва се Sia”, припомня си той. “Тя беше в студиото, където изпълняваха част от “Wild Ones” и в момента, в който чух гласа й, бях тотално разтърсен, взех решението на момента: “Човече, влизаме в студио да записваме, ще стане голям хит!”

"Wild Ones" е вторият от поредицата сингли, които рапърът вади от предстоящия си нов албум “Only One Rida (Part 2)” и който включва звезден женски акомпанимент. Преди това парчето "Good Feeling", което достигна #3  в Hot 100, съдържа ускорен семпъл от интрото на соул класиката на Etta James от 1962 година “Something’s Got A Hold On Me”. “Много щях да се радвам, ако бях имал шанса да се срещна с нея лично”, споделя Flo Rida пред “Rolling Stone”, скоро след смъртта на легендарната певица през месец януари тази година. Сега с най-новия си сингъл “Whistle”, Flo Rida отново се насочва към върховете на класациите, като във Франция песента се е изкачила до номер 2, а в Австралия и Нова Зеландия вече е номер 1!

С толкова силни сингли записани в досието му досега, по всичко личи, че новият албум на Flo Rida, “Only One Rida (Part 2)”, чиято дата на издаване все още не е ясна, ще пожъне очакван и напълно заслужен успех.

Предстоящият албум на Flo Rida – “Only One Rida (Part 2)” – ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.