Факти, Анализи, Коментари
   29 Април 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Sean Paul с ново силно парче “Touch The Sky”
4 Май 2012
След “Got 2 Luv U” и “She Doesn’t Mind”, супер звездата пуска трети сингъл от новия си албум

Sean Paul отново е тук с поредното си  супер денс парче – третото, което звездата вади от актуалния албум “Tomahawk Technique”. Потенциалният летен хит носи заглавието “Touch The Sky” и е с участието на DJ Ammo.

Това е третото парче от последния албум на певеца, което има потенциала да звучи по всички радиостанции и музикални канали, във всички клубове и на плажа през следващите няколко месеца. Хитовото представяне на записът “Tomahawk Technique” се потвърждава и от последните два сингъла от него – “Got 2 Luv U” ft. Alexis Jordan и “She Doesn’t Mind”. Двете парчета покориха сърцата на феновете  и продължават да катерят класациите по цял свят. Хит сингълът “Got 2 Luv U” достигна почти 2 милиона продажби, получавайки златен статут в 5 страни, а сингълът “She Doesn’t Mind” има около 1,2  милиона продадени копия. И двете песни влязоха в топ 10 на европейските еърплей чартове и се задържаха там с месеци. Самият албум към днешна дата е с 200 хиляди продадени копия, като във Франция той доби златен статут.

Албумът “Tomahawk Technique” на Sean Paul е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.