Факти, Анализи, Коментари
   6 Май 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
"Just Тhe Way You Are” на Бруно Марс стана “Песен на годината”
24 Април 2012
Изпълнителят получи и шест номинации за музикалните награди Billboard, които ще бъдат раздадени на 20 май

След награда Grammy през 2011 година за “Най-добро мъжко вокално изпълнение”, сега хитът на Бруно Марс, “Just Тhe Way You Are”, получи поредното отличие, като бе обявен за “Песен на годината” на церемонията по връчването на наградите ASCAP 2012 , която се състоя на 18 април в Лос Анджелис.  Музикалните награди за поп музика ASCAP се връчват ежегодно от Американското дружество на композиторите, текстописците и издателите.

"Just Тhe Way You Are” е първият сингъл на Бруно Марс от дебютния му албума “Doo Wops & Hooligans”, излязъл през 2010 година. Интересно е да се отбележи, че за разлика от повечето поп звезди, Бруно не просто изпява парчето, а всъщност е и единият от авторите на песента. "Just Тhe Way You Are” отбелязва абсолютен рекорд за най-много седмици на върха на класацията Adult Contemporary на Billboard и успява да се превърне в най-дълго задържалия се под #1 дебютен сингъл в историята на чарта.

И с това успехите за хавайската поп сензация съвсем не се изчерпват. Бруно Марс получи и шест номинации за музикалните награди на Billboard, церемонията по връчването на които ще се състои на 20 май 2012 в Лос Анджелис.

Албумът “Doo-Wops & Hooligans” на Бруно Марс е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.