Факти, Анализи, Коментари
   6 Май 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Ангун представи официалното видео към песента си за Евровизия 2012
21 Април 2012
Jean-Paul Gaultier e звездният гост в клипа към парчето "Echo (You And I)"

“Echo (You And I)” е френският избор на песен, с която Ангун ще представи Франция на финала на конкурса Евровизия, който ще се проведе на 26-ти май в Баку, Азербайджан. Сингълът е включен в специалното издание на последния й албум “Echoes”, чиято дата на  издаване беше 26-ти март.

След като първо събуди любопитството с тийзър на официалното видео към песента “Echo (You and I)”, певицата вече представи и целия видео клип. В него Ангун преминава от модно студио през шивашки цех до военна база – всичко това в рамките на 3 минути.

Режисираното от Roy Raz видео е провокативно и секси и ни показва обаятелната Ангун в обкръжението на армия от войници. Прочутият моден дизайнер Jean Paul Gaultier, чието дело е костюмът на певицата за участието й в Баку, както и тоалета й в клипа, прави впечатляващо появяване и в началото на самото видео. Освен него, в някои от кадрите може да бъде забелязан и супермоделът Yonathan Wagman.

Видеото към Echo (You And I) се отличава със забележително качество, абстрактна сюжетна линия с изобилие на красиви, полуголи мъжки тела и магнетичното присъствие на прелестната Ангун, облечена с оскъден черен корсет. Освен това клипът отдава голямо внимание на детайлите, които се разкриват все повече и повече със всяко следващо гледане. И разбира се, Ангун изглежда зашеметяващо, както винаги!

По данни на Francophonie Diffusion, “Echo (You And I)” е най-често излъчваната песен с текст на френски извън Франция за изминалия месец.

Посланието на песента е старо, колкото света: Как се справяме с края на една връзка? „On avance, mais on court après quoi?”, пее Ангун, което означава: “Продължаваме напред, но накъде отиваме всъщност?”. Добър въпрос за всеки от нас. 

Песента е написана от Ангун, композирана от William Rousseau и Jean-Pierre Pilot и продуцирана от  Veronica Ferraro. Всъщност индонезийска певица е участвала във всяка крачка от създаването на албума “Echoes”. Тя е автор на текстовете на всяка песен, превръщайки албума може би в най-личния й до момента. 


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.