Факти, Анализи, Коментари
   28 Април 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Група Ice Cream празнуват 15-ти рожден ден
5 Април 2012
На 21 април по този повод те ще имат концерт в столичния клуб "Crash"

След като само преди месец Ice Cream направиха зашеметяващо завръщане на българската музикална сцена с парчето "Мисля си", от групата дадоха заявка и за концерт, с който подобаващо да отбележат своя 15-ти рожден ден. Събитието ще е на 21 април (събота) в столичния клуб "Crash", споделиха от  "Виталити мюзик". Ice Cream ще излязат на сцената в състав: Малин Миланов-Монти, Елена Брусарска, Даниел Димитров, Виктор Николов. Очаква се музикантите да поднесат на феновете внимателно селектирани парчета от своята дискография, радващите се на популярност сингли "Борбата" feat. Lady B (2002 г.), "Ще те сваля" (2002 г.), "Част 1" feat. Играта & The Family (2003 г.), "Завинаги заедно" feat. Димо (Пиф) (2006 г.), "Tell Me Why"(2008 г.) и др.

Концертът "15 години група Ice Cream" e с начало 21:00 часа. Входът е безплатен.

Рождениците подготвят и още една изненада за своя празник - нов сингъл, който ще бъде част от предстоящия им албум "Без ДДС". Те избраха именно сцената на клуб "Crash" за дебют на чисто новата си песен "Влюбени в свободата". Ice Cream вече са готови със записите и в момента тече финалната подготовка по заснемането на видеоклипа към песента. Интересен е фактът, че "Влюбени в свободата" е избрана за  саундтрак към документалния проект "Това е България" на Travel TV. Това е едно от най-амбициозните начинания на Българския туристически канал, като идеята е създаване на видеокаталог от 13 филма за историята, бита и културата, обичаите, нравите, архитектурата и природата на България.

Ice Cream е основана на 22 април 1997 г. Появата им на rap и R'n'B сцената от самото начало провокира интереса на феновете. Парчетата им се радват на добра ротация в медиите и присъстват в радио и телевизионните класации. Видеоклиповете на групата провокират сериозен интерес в интернет. В сайта Vbox7. com, песните им са гледани обща над 500 000 пъти. В сайта youtube. com, над 200 000 пъти. Само последният им сингъл “Мисля си” до момента е гледан над 60 000 пъти в сайта Vbox7. com (http://www.youtube.com/watch?v=BzknVkImT6M&list=UUwc7QKEyZcdyhsK5GNRmg0Q&index=2&feature=plcp). Парчето ще бъде включено в албума им "Без ДДС", който по предварителна информация ще излезе до края на календарната 2012 г.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.