Факти, Анализи, Коментари
   28 Април 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Четвъртия студиен албум на Румънеца и Енчев – СЛЪНЦЕТО И ТИ на Супер цена
5 Април 2012
СЛЪНЦЕТО И ТИ е четвърти самостоятелен албум на Румънеца и Енчев и включва освен едноименното парче и наложили се тотални хитове

За най-запалените фенове на най-популярното българско хип хоп дуо Румънеца и Енчев чакането свърши. Многократно отлагания релийз на четвъртия студиен албум на дуeта СЛЪНЦЕТО И ТИ е факт от днес в интернет платформата за групово пазаруване grabo.bg. Освен отстъпката от 50 % от стандартната цена на диска в периода 4 Април – 5 Май 2012г, потребителите ще получат и специален подарък – картичка с автограф от изпълнителите.

„Измина доста време от последния ни албум ЕТНО и макар голяма част от колегите ни да смятат, че няма много смисъл от издаването на албум в България, ние решихме да го направим като подарък за хората, които ни подкрепят вече почти 15 години. Водени от идеята, че нашите фенове заслужават само най-доброто, събрахме в албума най-големите си хитове от последните няколко години ”, ентусиазирано споделя Енчев.

СЛЪНЦЕТО И ТИ е четвърти самостоятелен албум на Румънеца и Енчев и включва освен едноименното парче и наложилите се като тотални хитове „Селско момиче”, „Моята жена 2”, „Данък Любов” (feat. Емануела) и дуета на рапърите с младата поп певица Мариета – „Аз те искам”. Изпълнителите на култовото „Пипни ми тук” освен с музикалните си проекти са изключително популярни и с благотворителните каузи, на които оказват подкрепа. И в този албум, верни на себе си, Румънеца и Енчев включват синглите “Обичам те” (feat. Bon Bon) и „Втори живот” (feat. N.A.S.O), като първия е част от кампанията на UNICEF за ранно детско развитие, а втория е парче, записано за кампанията на КАТ за безопасност по пътищата. Специално за новия албум, хип хоп артистите направиха нов регетон ремикс на едно от емблематичните парчета от репертоара си – „Кавали”.

За подробна информация относно закупуването на албума, може да посетите grabo.bg


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.