Факти, Анализи, Коментари
   28 Април 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Пленителната Estelle представя новия си албум “All Of Me” пред българската публика
2 Април 2012
Наградената с Грами соул сензация ще изнесе серия незабравими концерти в Европа

Изпълнителката на Atlantic Records, носителка на награда Грами, Estelle, анонсира европейското си турне, което щ    е се проведе през месеците април и май в подкрепа на своя завладяващ нов албум “All Of Me”. Наградената с Грами соул сензация ще изнесе серия незабравими концерти в Европа, като началото ще бъде поставено на 20 април в Schuttorf, Германия и ще приключи на 17 май в Дъблин, Ирландия. Като част от тази обиколка ще е и първото гостуване на британката Estelle в България, благодарение на Elevation Music Festival. На 10-ти май (четвъртък), тя ще се качи на сцената на Sofia Live Club, за да зарадва родните меломани.

“Нямам търпение да се завърна у дома и да пея пред всичките си почитатели в Европа”, казва изпълнителката, композитор и продуцент, Estelle. “Този албум, “All Of Me”, наистина означава много за мен и очаквам с нетърпение възможността да го споделя на живо с всички”.

“All Of Me” – който идва след “Shine”, супер успешният албум на изпълнителката от 2008 година – дебютира на девета позиция в R&B класацията на Billboard и съдържа двата изключително добре приети сингъла “Thank You”и “Break My Heart (Feat. Rick Ross)”. Включващ колаборации с такива светила в музиката, като Rick Ross, Chris Brown, Trey Songz и Janelle Monae, албумът си спечелва одобрението както на критиката, така и на феновете.

Преди “All Of Me”, Estelle издаде албума “Shine” чрез новия лейбъл на носителя на Грами, John Legend - Homeschool Records, в партньорство с Atlantic Records. “Shine” безспорно беше един от най-завладяващите записи на 2008 година. Той донесе на Estelle световен успех, захранен от феноменалния хит сингъл, “American Boy”, с участието на рапъра Kanye West. Парчето беше сертифицирано два пъти с платина в Щатите и спечели на Estelle първата й награда Грами.

“All Of Me” на Estelle е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на  Warner Music International.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.