Факти, Анализи, Коментари
   20 Май 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Албумът “Vulgar Display Of Power” на Pantera – 20 години по-късно
4 Март 2012
На 15-ти май, по повод юбилея, Pantera ще издадат “Vulgar Display Of Power (Deluxe Edition)” с неиздаваното досега студийно парче “Piss”

На 15-ти май, по повод юбилея, Pantera ще издадат “Vulgar Display Of Power (Deluxe Edition)” – двойно CD/DVD с неиздаваното досега студийно парче “Piss”, както и неиздаван видео материал от участието им на живо на концерта Monsters Of Rock през 1992-ра в Италия

На 25-ти февруари се навършиха 20 години от излизането на култовия албум “Vulgar Display Of Power” на Pantera, който е признат от много за един от най-влиятелните и неповлияни от времето шедьоври в метъла. Албумът е записан от певеца Philip Anselmo, китариста “Dimebag” Darrell Abbott, басиста Rex Brown и барабаниста Vinnie Paul и е двойно платинено сертифициран от RIAA. Той включва няколко от най-известните песни на Pantera, като “Walk”, “Mouth For War”, “This Love” и “Fucking Hostile”.

По повод годишнината, лейбълът Rhino ще издаде тази безмилостна музикална агресия на двоен диск – Deluxe Edition. Версията включва оригиналния албум (ремастериран) и наскоро откритото и неиздавано досега парче – “Piss”, което е било част от звукозаписната сесия за албума. DVD-то включва неиздавано лайв шоу, заснето в Италия през септември 1992-ра година, както и 3 официални видео клипа към сингли от оригиналния запис.

Колекцията от песни включва дебюта на парчето “Piss” – уловило характерния звук на групата от оригиналната звукозаписна сесия на Pantera. Парчето се загубва, докато Vinnie Paul не го открива, ровейки се из мазето на групата. 

Освен неиздаваната досега песен, “Vulgar Display Of Power (Deluxe Edition)” включва и неиздаван видео материал с изпълнение на 6 песни от шоуто Monsters Of Rock в Reggio Emilia в Италия на 12-ти септември 1992-ра. Сетът е почти изцяло взет от “Vulgar Display Of Power” (“This Love”, “Rise”, “Mouth For war”), но включва и едноименното парче от предишния албум – “Cowboys From Hell”, както и смесването на “Hollow” от “Vulgar Display Of Power” с “Domination” от “Cowboys From Hell”, което е пословично за лайв участията на Pantera. Видео материалите от концертите на живо на групата от този период са изключително рядко срещани, което прави това DVD един от малкото начини да видите Pantera в най-добрата им светлина.

Албумът “Vulgar Display Of Power (Deluxe Edition)” ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.