Факти, Анализи, Коментари
   20 Май 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Regina Spektor пуска новия си албум – “What We Saw From The Cheap Seats” по-късно тази пролет
2 Март 2012
Пилотният сингъл от предстоящия запис е парчето “All The Rowboats”, който излезе на пазара на 28 февруари

“Regina Spektor може да пише поп песни, когато си пожелае. Попът обаче въобще не е единственото нещо, към което се стреми.” – The New York Times

„Тя е гласът на един автор на песни, който се простира в различни жанрове и характери, излъчвайки грация с очевидна лекота.” – NPR Music

Очакваният с нетърпение нов студиен албум на Regina Spektor – “What We Saw From The Cheap Seats” – ще излезе през лейбъла Sire / Warner Bros. Records по-късно тази пролет. Spektor работи по записа съвместно с продуцента Mike Elizondo (Eminem, Fiona Apple, Dr. Dre) и това е първата й нова музика след албума “far” през 2009-та година. Първият сингъл от “What We Saw From The Cheap Seats” е “All The Rowboats”, който излиза на дигиталния пазар на 28-ми февруари. Spektor ще издаде и ексклузивен 7’’ винил с кавър версии на две руски песни – “The Prayer Of François Villon (Molitva)” и “Old Jacket (Stariy Pedjak)”, специално за Record Store Day на 21-ви април. Певицата тръгва на турне с Tom Petty and The Heartbreakers през пролетта, за да представи новата музика от предстоящия си запис.

“What We Saw From The Cheap Seats” е записан за период от 8 седмици през миналото лято в Лос Анджелис. Spektor е автор на 11-те парчета от албума. Тя отива в студиото с колекция от нови песни, но в процеса на работа включва в записа и по-стари композиции. Заедно с Elizondo развиват инструменталите с цел всяко парче да е със собствено цялостно звучене. Повечето песни са записани на живо, като Spektor пее и свири на пиано, а останалите инструменти са добавени към тези първоначални оригинални записи. За работата си със Spektor Elizondo казва: „Regina Spektor е един от тези рядко срещани артисти, които продължават да ни изненадват. Точно, когато ви се струва, че сте я разбрали, тя ви залива с нещо съвсем различно. Новият запис е именно в този дух. Всяка песен ви води на пътешествие, което само Regina е способна да създаде. Този път наистина е надминала себе си.”

Spektor е учила класическо пиано и събира лоялна публика в Ню Йорк още преди да издаде сама два от албумите си. Записът, с който добива популярност – “Soviet Kitsch” – излиза през лейбъла Sire Records през 2004-та година, а неговият последовател е “Begin To Hope” от 2006-та. Той включва любимите на феновете в цял свят парчета “Fidelity”, “Samson”, “On The Radio” и “Better” и е златно сертифициран в САЩ. След това Spektor пуска албумите “far” (2009) и “Live From London” (2010), който е записан в Hammersmith Apollo Theater по време на турнето в подкрепа на “far”.

Албумът “What We Saw From The Cheap Seats” на Regina Spektor ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.