Факти, Анализи, Коментари
   20 Май 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Украинската поп сензация "Никита" в България
24 Февруари 2012
Скандалните Даша и полубългарката Анастасия през април ще бъдат на корицата на германския „Плейбой“

Най-горещите славянски девойки от група „Никита“ пристигат в София с намерението да покорят и България.

Даша и Анастасия, станали популярни заради съчетанието от сексапил и хубава музика, вече приковаха към себе си погледите на мъжете и жените от Украйна, Русия, Полша, САЩ...

По време на престоя си у нас те ще бъдат гости на Стоян и Петър в Total Hit Request по радио „Витоша“, на Close Up със Сантра и Мако по The Voice TV, както и на телевизия Би Би Ти.

Даша Астафьева е 55-ата Playmate-ка на най-авторитетното списание за мъже.

Нана е прекарала детските си години в България, като в София живее почти цялото й семейство, така че тя смята себе си за наполовина българка.

„Ние с Даша пътуваме много по целия свят, но досега нямах възможност да й покажа тази забележителна слънчева страна на детството ми – България, разказва Анастасия.

Разбира се, България трябва да се посещава не през февруари, а през лятото или през пролетта, когато всичко цъфти, но сигурна съм, че гостоприемството на българите ще ни стопли дори и в най-силния мраз...“

Настя обещава да доведе дуетната си половинка на Слънчев бряг, където има апартамент, който посещава минимум два пъти през годината.

В момента дуото търси и своя трети член. Всички желаещи да вземат участие в онлайн кастинга могат да посетят страницата на „Никита“ във Фейсбук facebook.com/nikita.official.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.