Факти, Анализи, Коментари
   20 Май 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
B.o.B пусна третия си сингъл – “So Good” – от предстоящия албум “Strange Clouds”
23 Февруари 2012
Песента е позитивна и в нея B.o.B рапира за любовта и за всичко, което може да предложи на любимото момиче

След като пусна парчетата “Strange Clouds” и “Play the Guitar”, B.o.B атакува най-добронамерено феновете си с трети сингъл – “So Good” – от предстоящия албум “Strange Clouds”. За разлика от предишните две парчета, в които участваха съответно Lil Wayne и Andre 3000, в новата си песен рапърът е сам. Това е първият солов сингъл от новата музика на B.o.B, който сподели преди време, че в новия му запис ще има повече само негови изпълнения и по-малко участия на други артисти.

“So Good” подхожда на заглавието си и кара слушателя наистина да се чувства „толкова добре”. Песента е позитивна и в нея B.o.B рапира за любовта и за всичко, което може да предложи на любимото момиче. Това включва основно пътешествия по цял свят и много добро настроение.

Продуцент на песента е Ryan Tedder от OneRepublic, а ритъмът, воден от пиано, е лежерен и весел. От музикална гледна точка “So Good” напомня за предишни хит сингли на рапъра, като “Airplanes” и “Magic”, които са с елементи на поп звучене, и това е предпоставка “So Good”  да стане поредния супер хит, точно когато студената зима започва да си отива.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.