Факти, Анализи, Коментари
   20 Май 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Jason Mraz пусна клипа към хит сингъла “I Won’t Give Up”
22 Февруари 2012
Видеото е в тон с лиричността на песента, като много от кадрите са символични, в забавено движение и често естетически наподобяващи мечта или сън

Баладата “I Won’t Give Up” несъмнено възпява устойчивостта и разбирателството в истинската любов, а новият клип към хит сингъла показва, че текстът може да се отнесе и към много други ситуации и препятствия в живота, когато ни е нужна сила и опора. Всичко това, представено под звуците на прочувствената песен “I Won’t Give Up”, отправя послание за надежда и това да продължаваме напред, независимо от трудностите, които ни поднася животът.

Видеото е в тон с лиричността на песента, като много от кадрите са символични, в забавено движение и често естетически наподобяващи мечта или сън. Режисьор на клипа е Mark Pellington.

“I Won’t Give Up” дебютира под #8 в класацията Hot 100 на Billboard, а лирик видеото в YouTube отчете почти 9 млн. преглеждания. Клипът към сингъла имаше своята премиера по VH1.com миналата седмица. Това е първото парче от предстоящия да излезе на 17-ти април нов албум на Jason Mraz – “Love Is A Four Letter Word”. „Новият запис има по-малко духови инструменти, но повече пиано и китари, както и много по-богати вокали”, казва Jason Mraz пред Billboard.

Новият албум “Love Is A Four Letter Word” на Jason Mraz ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

сериозна възможност
22 Feb, 2012 | 23:46

Интернет компания, която дели 50% от печалбата си с регистрираните юзъри.Регнете се, поканете приятели и печелете.Не се изискват никакви пари, инсталации и др.Сайта стартира на 7 април.Ще бъде сърч портал като Гугъл.Бъдете от първите, регистрайте се, поканете приятели и печелете! Сериозно е!!
Вашата покана е на този линк:

http://signup.wazzub.info/?lrRef=98df1a72


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.