Факти, Анализи, Коментари
   20 Май 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Estelle пусна клипа към новия си сингъл
20 Януари 2012
Продуцент на “Thank You” е Jerry Wonda, а режисьор на клипа към песента е Iren Sheffield

Estelle пусна клипа към новия си сингъл – прекрасната балада “Thank You”. По думите на Estelle тя обикновено не изпълнява и записва чужди песни, но в случая с “Thank You”, написана от Akon, е била истински впечатлена и в последствие го кани да работят заедно по песента. Продуцент на “Thank You” е Jerry Wonda, а режисьор на клипа към песента е Iren Sheffield. Сингълът “Thank You” ще бъде включен в предстоящия нов албум на британската певица – “All Of Me”.

Песента е дълбока и емоционална, а клипът към нея показва Estelle с мъжа, за когото пее и на когото казва „Благодаря”. Всъщност обаче парчето е за разочарованието в любовта и личностното израстване, което следва от това. Видеото показва Estelle в най-добрата й светлина – красива, искрена, нежна и отдадена на истинските емоции.

Предстоящият албум “All Of Me” на Estelle ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.