Факти, Анализи, Коментари
   20 Май 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Ice Cream се завръщат с нов сингъл
19 Януари 2012
Гайдар и две деца пресъздават емоциите в клипа към песента

След години мълчание, група Ice Cream отново се появяват в музикалното пространство и пускат сингъл от неиздадения албум „ДДС”. Песента е със заглавие „Мисля си” и е по музика и аранжимент на Даниел Димитров и текст на Малин Миланов-Монти. Към парчето групата реализира и видеоклип, в който 4-те момчета и последно присъединилия се член на групата - Елена, не участват. Техните образи са пресъздадени от две деца - момиче на 5 (Ния), момче на 6 години (Виктор) и един гайдар (Генади Ников).

За сюжетната линия са използвани различни локации в Борисвата градина. Режисьорската концепция загатва за ефирно докосване до душевността, за което мелодията отваря сетивата. Тя именно е тази зареждаща енергия, от която всички имаме нужда, за да започнем да чуваме, виждаме, мислим. Образът на гайдаря символизира и симбиозата между модерно и история.

От Ice Cream споделят още, че вече са започнали работа и по втори клип от албума, който е заснет преди няколко години. Следва и трети, който ще изненада почитателите на позабравената рап група.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.