Факти, Анализи, Коментари
   20 Май 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Сингълът “Good Feeling” на Flo Rida стана платинен
13 Януари 2012
Това е шестият запис на мега-звездата, който получава платинен сертификат за продажби в Щатите

Парчето на Flo Rida – “Good Feeling” е сертифицирано с платина от RIAA, като дигиталните му продажби вече достигат 2 милиона. По този начин “Good Feeling” се превръща в шестия сингъл на рапъра, който получава платинен статус в САЩ. Продуцираният от Dr. Luke запис се намира в Top 5 на класацията "Hot 100" на Billboard,  в Top 40 и CHR/Rhythmic радио платформи, както и в класацията "Top Songs" на iTunes. Видеото към парчето, режисирано от награждавания Erik White, има над 35 милиона преглеждания в YouTube канала, като не се забелязват признаци те да намалеят скоро. Миналият месец, роденият в Маями изпълнител, пусна своя чисто нов сингъл "Wild Ones" , в който участие взема австралийската певица Sia. Може да чуете "Wild Ones (feat. Sia)" ТУК

"Good Feeling" доказа и своя международен успех, достигайки тази седмица до  #1 в официалната класация на UK за сингли. Записът оглавява чарта за "Top Singles" на iTunes във Франция, Германия и Австрия, като остава в Top 5 на класацията за European Airplay Singles. Като допълнение към всичките тези успехи, и двете парчета - "Good Feeling" заедно с "Wild Ones (feat. Sia)" , са в Top 10 класацията за сингли на iTunes в Австралия, като "Wild Ones (feat. Sia)"  оглавява чарта.

Новият албум “Only One Rida (Part 2)” на Flo Rida ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.