Факти, Анализи, Коментари
   20 Май 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
“Wishing On A Star” сингъл от прекрасния нов албум на Seal – “Soul 2”
7 Декември 2011
Песента е в оригинал на R&B/соул групата Rose Royce и става хит през 1978-ма година

“Wishing on a Star” излезе като пилотния сингъл за Великобритания от новия албум на Seal – “Soul 2”. Песента е в оригинал на R&B / соул групата Rose Royce и става хит през 1978-ма година, когато е пусната за първи път и изпята от Gwen Dickey от групата. Версията на Seal, изпята по прочувствен и сантиментален начин, беше с премиера в предаването на Ken Bruce по BBC Radio 2 и сингълът достигна върха на B-list класацията на радиото. “Wishing on a Star” на Seal е продуцирана от известния продуцент и дългогодишен сътрудник на певеца – Trevor Horn.

Caroline Sullivan от The Guardian пише за новия албум на Seal и сингъла от него: „Гласът му и способностите му да интерпретира музика са такива, че повечето песни му прилягат като ръкавица – и то до такава степен, че в “Wishing on a Star” на Rose Royce, дълбокият му глас звучи дори по-подходящ за този текст на разкаяние, отколкото оригиналния глас на певицата Gwen Dickey. Seal е израснал с тези хитове от 70-те години и в последствие е стигнал до възхищение от тях, без да бъде в тяхната сянка.”

„Продължавам да правя музика, заради шанса всеки един ден да бъде именно денят, в който ще напиша още една страхотна песен или ще имам възможността да изпея такава. Песните в “Soul 2” представляват естествена еволюция по пътя на соул музиката от първия “Soul” албум и те всички са вечни класики”, казва Seal.

“Wishing on a Star” е първата песен в траклистинга на новия албум и именно с нея Seal открива дълбоката и нежна атмосфера, пропита в целия запис. Тук може да видите кратко интервю със Seal, в което той разказва защо е избрал да включи “Wishing on a Star” в албума си и какво според него е посланието свързано със загубата на любовта в тази нежна балада.

Албумът “Seal 2” на Seal е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.