Факти, Анализи, Коментари
   20 Май 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Излезе пилотният сингъл – “Ghost Walking” – от новия албум на Lamb of God – “Resolution”
7 Декември 2011
През януари 2012-та година, ще са минали почти три години от последния запис на групата – “Wrath”, който си спечели номинация за Grammy

Когато дългоочакваният нов албум “Resolution” на Lamb of God излезе през януари 2012-та година, ще са минали почти три години от последния запис на групата – “Wrath”, който си спечели номинация за Grammy през 2008-ма година. Сега феновете, които нямат търпение да чуят нова музика от бандата, ще бъдат зарадвани с пилотния сингъл – “Ghost Walking” от предстоящия нов албум.

Парчето започва семпло и спокойно, но се развива бързо, за да покаже пълната сила на новата музика на Lamb of God. Песента е също така и тази, която групата използва за официалния трейлър на новия си албум, който може да гледате тук.

Албумът “Resolution” на Lamb of God ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.