Факти, Анализи, Коментари
   20 Май 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Боби Боксьора: Зарязах бокса, защото сърцето ми избра попфолка!
28 Септември 2011
Кючекът му се превърна в един от хитовете на лятото, а Боби даде заявка за утвърждаване на името си в жанра

Борис Димитров дебютира на фолк сцената преди няколко месеца с песента си „Тук-там”. Кючекът се превърна в един от хитовете на лятото, а Боби даде заявка за утвърждаване на името си в жанра. Първите стъпки на изпълнителя на музикална компания Real enterprises” в музиката обаче дошли по доста любопитен начин.

„Оставих бокса, защото сърцето ми избра попфолка.”, споделя Боби и разказва:  „Всичко стана на шега. Понеже съм запален моторист, подкарвам си мотора от Лом за София, излиза един възрастен човек с лек автомобил, удрям се в него, оттам в болница – останах две седмици и дойде време за един събор на моето село. Брат ми ми звъни и ми казва: „Ей, ще викам оркестър за събора, но ти няма да можеш да дойдеш, нали си в болница?!” Казах: „Не, ще дойда!”. Стегнаха ми конците и отидох. Певецът, който е един мой познат, ми пее на ушенце и ми казва: „Пробвай де, моля те!”. Аз му казвам, че не мога и никога не съм пял. Но пробвах, той чу гласа ми и ми каза да отида при него на другия ден. Купих от детски магазин една малка апаратура и като почнах – от 13 часа на обяд до 19.00 вечерта само една песен „Назад, назад, моме Калино”, запалих се много и до ден-днешен, колкото повече пея, толкова се чуствам по добре.”, разказва Боби.

Той е доволен от сътрудничеството си с Николай Първанов и разкрива, че вече работи върху втората си песен. Бившият боксьор е голям фен на сръбската музика и иска да направи парче с такъв аранжимент.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.