Факти, Анализи, Коментари
   20 Май 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
НЕМО започнаха записи на три нови парчета
14 Април 2011
Този път записите ще се осъществят в студио Sunshine Productions. За целта четиримата от бандата са събрали огромно количество ретро техника

Този уикенд момчетата от НЕМО започнаха записи по три нови песни, съобщи басистът на групата Явор Разбойников. “Brownie” е последното творение на бандата и първата им песен на английски. „Моята звезда” пък е работното заглавие на второто ново парче на групата, което е осезаемо близко по стилистика до "Песен в до диез" - с повтаряща се хармонична структура, но с по-разчупен ритъм. Третата песен е озаглавена „Различни” и всъщност е записана в далечната 2005 г. „Това е една от най-харесваните песни от публиката ни” – разкриват музикантите – „предстои да я запишем във варианта, в който я изпълняваме в момента” – допълват НЕМО.

Този път записите ще се осъществят в студио Sunshine Productions. За целта четиримата от бандата са събрали огромно количество ретро техника - усилватели от 60-те, колекция от класически лампови и динамични микрофони, студийни магнетофони Ревокс, барабани Лудвиг и т.н.

До 15 април НЕМО ще записват като трио (Алек, Шарки и Явор), след което Тео ще започне работа върху китарните партии. В момента групата е лишена от своя китарист поради 15-дневната му специализация в Полша като практикуващ психолог.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.