Факти, Анализи, Коментари
   20 Май 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Kid Rock и Sheryl Crow обявиха съвместното си лятно турне
4 Април 2011
Дуото ще изнесе заедно 25 концерта, започвайки от 2-ри юли в Синсинати и приключвайки на 3-ти септември в Хюстън

Sheryl Crow ще бъде специална гост-изпълнителка на лятното турне на Kid Rock. Певицата има два съвместни дуета с рок звездата – хита от 2002 година „Picture” и сингъла “Collide” от последния албум на Kid Rock – „Born Free”. Дуото ще изнесе заедно 25 концерта, започвайки от 2-ри юли в Синсинати и приключвайки на 3-ти септември в Хюстън, като общите им изяви евентуално ще бъдат издадени в лайв албум.

Kid Rock коментира:”Обмисляхме съвместен проект от дълго време. Обсъждали сме различни идеи, без да знаем дали ще се осъществят, но винаги сме искали да направим общо турне.”

Sheryl Crow добавя:”Независимо по кое време, през деня, или нощта, ако Kid ме покани на участие, веднага отивам при него. Аз съм му толкова голям фен, той е чудесен композитор, а съвместната ни работа винаги е лесна и успешна.”

Колкото до реализацията на общ лайв проект, Kid Rock споделя, че това също е една от техните мечти, но всичко зависи от това как ще потръгне турнето. Според него би било интересно за феновете, ако се направят няколко забавни кавъра на парчета, които са изпълнявали заедно с Sheryl през годините, освен хитовете „Picture” и “Collide”. Докато този проект за съвместен лайв албум все още е само идея, ни остава да се насладим на новаторския осми студиен албум на Kid Rock - ‘Born Free’.

"Born Free" на Kid Rock е на българския пазар, благодарение на Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.