Факти, Анализи, Коментари
   20 Май 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Queensryche пускат новия си албум DEDICATED TO CHAOS това лято
3 Април 2011
Групата планира и турне в подкрепа на новото CD, което е записано в родния им град Сиатъл и продуцирано от Kelly Gray

Queensryche официално обявиха, че новият им албум ще носи заглавието DEDICATED TO CHAOS и ще бъде пуснат на пазара през лятото. Това е първият проект на бандата за Roadrunner Records/Loud & Proud. Групата планира и турне в подкрепа на новото CD, което е записано в родния им град Сиатъл и продуцирано от Kelly Gray.

Tate коментира албума така: “Модерният живот е доста забързан. Усетете ритъма на настоящето с нашия 12-ти студиен проект, DEDICATED TO CHAOS – сблъсък на музикални експерименти, придържани от ритъма на дигиталния код. Наслаждавайте се – слушалките са задължителни.”

Албумът на Queensryche от 1988 година – Operation: Mindcrime е световно признат за класически концептуален запис за рока, отмъщението и изкуплението и е считан за един от най-важните и значими хард-рок албуми. Последвалият го през 1990 година албум Empire включва #1 сингъла и носител на Грами „Silent Lucidity” – балада, която групата изпълни на церемонията на наградите Грами през 1992 в акомпанимент с оркестър.

През 2006 година, бандата пуска на пазара Operation: Mindcrime II – жестокото продължение на оригинала. След това Queensryche тръгват на турне, за да представят и двата албума Operation: Mindcrime и Operation: Mindcrime II. Последният концерт е записан през месец октомври в The Moore Theatre в Сиатъл и издаден в двойно CD/DVD Mindcrime at the Moore. Този проект дебютира на върха на Billboard Top Music DVD Chart и в последствие достига златен статус.

DEDICATED TO CHAOS бележи нова страница във вече внушителната история на Queensryche.

DEDICATED TO CHAOS на Queensryche ще бъде на българския музикален пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Roadrunner Records/Warner Music International.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.