Факти, Анализи, Коментари
   20 Май 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Дичо и компания счупиха два музикални рекорда за седмица
1 Април 2011
Окрилени от този успех, момчетата от V.O.XX се готвят да атакуват класацията World Chart Express на музикалния гигант MTV

Момчетата от родната банда V.O.XX поставиха цели два музикални рекорда само за седмица. Преди броени дни парчето им „Няма да дам”, записано заедно с Део, се изкачи до челното място в класацията на музикалния канал BOX TV.

„Това е невероятен успех, имайки предвид, че телевизията стартира в края на февруари, а ние им дадохме клипа в началото на март. За по-малко от месец, видеото ни се изкачи до № 1, което значи, че сме направили наистина качествен продукт” – кефи се фронтменът на бандата Дичо.

В същото време, на личната страница на V.O.XX във Facebook, видеото навъртя почти 180 000 гледания.

Окрилени от този успех, момчетата от бандата се готвят да атакуват класацията World Chart Express на музикалния гигант MTV. В момента те подготвят нужните сертификати и до броени дни ще изпратят видеото за одобрение в централата на телевизията.

Междувременно продължава и мини турнето на бандата в страната. Този уикенд – 1 април - момчета ще изненадат жителите и гостите на Велико Търново, където освен, че ще забият яко, ще участват и в звезден боулинг турнир в Галакси боулинг. На следващия ден им предстои концерт в Плевен.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.