Факти, Анализи, Коментари
   20 Май 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Поли Генова ще ни представя на Евровизия 2011
24 Февруари 2011
За първи път има пълен синхрон между вота на зрителите и журито. Фаворит и на двете и била именно Поли Генова

Поли Генова ще представи България на финала на Евровизия през май в Дюселдорф, Германия.

Истински музикален празник с много настроение и силни усещания ни подариха тазгодишните кандидати за песен на Евровизия. За първи път на една сцена си дават среща изпълнители от толкова различни жанрове. Тази вечер се разпалиха огньове, чуха се тъпани, опънаха се струни на китари с една единствена цел – да се спечелят сърцата на зрителите.

Старт на шоуто даде чаровната Мария Илиева, която изпълни новото си парче I Like. Мария и Орлин Павлов бяха водещи на бляскавото шоу в зала 1 на НДК. Нейният сценичен партньор по-късно също се включи в музикалните изпълнения заедно с гост музикантите "Дърти Пърчис", Tri O Five", Румънеца и Енчев, Бон Бон и предсатвителите от Румъния Hotel FM.

Грандиозното шоу започна с представяне на всеки един от участниците. Изпълнителите споделиха какво послание носи за тях конкурсът Еровизия и както можеще да се очаква много от тях бяха готови да счупят рекорда на Елица и Стунджи. Телефонните линии бяха отворени за гласуване с изпълнението на първата песен на Уикеда.

До края на музикалния спектакъл зрителите в залата и тези пред малкия екран избраха своята песен фаворит – "На инат" на Поли Генова. Изкусителната блондинка успя да разчупи настроението в залата и да засили баса в сърцата на публиката. Певицата отправи послание към всички млади българи, които "на инат" вярват, че могат и ще продължават да се борят в България.

За първи път има пълен синхрон между вота на зрителите и журито. Фаворит и на двете и била именно Поли Генова, за която това е второ участие в Евровизия. През 2009 г. тя се представи с песента One life is not enough. В челната тройка на зрителите се нареждат Милена Славова с Fire In My Hair" и Jackob с песента Wickedway To Love.

Ето кои се състезаваха за зрителския вот: група "032", Поли Генова, Боян Михайлов, D2, Лазар Кисьов, Владо Димов, Цветелина Чендова, Ruth, Уикеда, Милена Славова, Mona, Сиимона Сиванио И Спринт, "5-те сезона", Емилия Валенти, Jеrichon, Stanny Brown feat. N.A.S.O, Елмира Костова, Jacob и Пламена Петрова. /БГНЕС


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

от Шопа
24 Feb, 2011 | 13:53

Това беше една от двете песни в която имаше "мъничко" нещо българско. Другата беше явно недоносена. Неразбираемо е, че БГ "професионалистите" все още не са разбрали как се правят песни за Евровизия. Във всеки случай не със жалки и мизерни копия на англосаксонска рок и поп музика, та дори и джаз (Рут). Явно нищо не са разбрали и научили от предходните години. Не очаквайте чудеса, защото липсва истинската оригиналност като тази на "Вода", а която другите успяват да докарат за пред публиката!


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.