Факти, Анализи, Коментари
   20 Май 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
EDIT покоряват турската сцена с ново хитово парче
10 Февруари 2011
Новата им песен е озаглавена “Ti and Ben“ и e умело съчетание от български и турски вокали в изпълнение на двете сексапилни певици Хале Казак и Весела Маринчева

След успеха на синглите „Fire Will Burn Us” и ”Like A Ship In The Deepest Ocean”, EDIT отново впечатляват с модерен електронен звук и екзотични ритми. Новата им песен е озаглавена “Ti & Ben“ и e умело съчетание от  български и турски вокали в изпълнение на двете сексапилни певици Хале Казак и Весела Маринчева.

Идеята за съвместна песен идва спонтанно  в столичен клуб, където Хале има участие. Гласовитата певица впечатлява Васко от EDIT, който й предлага да участва в техен проект. Парчето е записано изцяло в България и след бърза организация,”Ti & Ben” вече е факт на музикалният пазар и вещае успех.

Парчето има 5 ремикса, дело на Deep Zone Project, Dj Gur Hekim,Kenya, Groovers, TS Genchev. А на едно от участията им в Истанбул, нахъсан от електронното парче и красивите вокали, турски диджей предлага на EDIT  да направи ремикс на “TI & Ben”, с което изпълнителите отбелязват успех не само родния пазар.

Съвсем скоро стартират и снимките към видеото на ”Ti & Ben”. Този път EDIT  ще изненадат феновете си с нещо иновативно и нестандартно.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.