Факти, Анализи, Коментари
   20 Май 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
НЕМО заснеха първото си видео
12 Януари 2011
Идеята за финалния вариант се заражда спонтанно в главата на режисьорката Румена Попова по време на участие на НЕМО в Swinging Hall

Стара планина, 1200 м надморско равнище и призрачна атмосфера – това са кадри от първото видео на момчетата от НЕМО към парчето „Песен в до диез (Cis 137)”. Новината за клипа, която се оказа пазена в тайна, дойде непосредствено след Нова година. „Всъщност работата по проекта започна още преди година”, споделиха от групата.

Първоначалният замисъл е клипът да е изцяло анимация. Идеята  за финалния вариант се заражда спонтанно в главата на режисьорката Румена Попова по време на участие на НЕМО в Swinging Hall. Впоследствие момчетата се сещат за едно уникално място в Стара планина в близост до прохода Петрохан. Клипът е все още в работен вариант. По последна информация ще бъде финализиран в края на януари. Оператор на видеото е Стефан Георгиев.

Междувременно на 22 януари НЕМО ще гостуват в клуб „Три уши” като част от брит партито на лейбъла Indioteque. Повече информация за NEMO live & Indioteque на nemoband.com.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.