Факти, Анализи, Коментари
   20 Май 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Cee Lo Green ще запише песен с Гуинет Полтроу
7 Януари 2011
„Forget You” ще бъде представена по съвсем нов начин, който ще отразява личността и характера на гост изпълнителката

Явно изпълнението на „Forget You” на Гуинет Полтроу в Glee, доста е впечатлило Cee Lo Green, защото той обяви, че съвсем скоро ще отскочи до студиото с чаровната актриса. Там двамата ще запишат нова версия на песента, а може би и нещо по-специално.

Записите са планувани за следващите няколко дни. „Forget You” ще бъде представена по съвсем нов начин, който ще отразява личността и характера на гост изпълнителката. А Cee Lo допуска, че може  да запишат и някоя друга песен спонтанно.

Колкото до новогодишните обещания на певеца, той се зарeчe да стане вегетарианец през 2011-та година, за да може да се радва дълго време на малкия си внук. Той твърди, че на 35 години, е най-младият и секси дядо в музикалната индустрия.

На въпроса как всеки мъж да се превърне в „lady killer” през новата година, Green отговаря: „Чар и стил, жените полудяват, когато видят елегантно облечен мъж… и, разбира се, винаги трябва да плащате сметката в ресторанта.”

По-добре приемете съветите на Mr.GREEN, все пак той много бързо се превърна в най-обсъждания, най-гледан и най-слушан изпълнител за 2010 година, благодарение на успеха на албума „The LadyKiller”. Пилотният сингъл от него - „FU”, освен че оглави редица музикални класации, получи и четири номинации Грами.

„The LadyKiller” на Cee Lo Green е  на българския музикален пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.