Факти, Анализи, Коментари
   20 Май 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
So Far Gone – втори официален сингъл за James Blunt
4 Януари 2011
Песента е част от третия студиен албум на изпълнителя „Some Kind Of Trouble”

James Blunt пусна новия си втори официален сингъл „So Far Gone” на 3ти януари 2011 година. Песента е част от третия студиен албум на изпълнителя „Some Kind Of Trouble”.

„So Far Gone” ни разказва за трудностите в края на една любов и липсата на комуникация. Текстът е смесица от тъга и комедия, които загатват за недоизказаната идея за край, за чувство на безизходност, което определено е част от края на една връзка. За новия си сингъл James Blunt казва:” Много хора харесват парчето, защото откриват своята история в него. Това е песен, на която танцуваш с разбито сърце, но също и си доволен, че всичко е приключило. Аз лично пея „So Far Gone”  с усмивка и тя ме кара да се чувствам добре, независимо, че е малко тъжна.”

Албумът, Some Kind Of Trouble, е продуциран от Steve Robson (с ко-продуценти Gerg Kurstin и Eg White). Музикалният проект представлява една своеобразно нова глава в музикалната кариера на Blunt, с подчертана свежест и спонтанност, характерни за цялостнoтo звучене на албума. Благодарение на това, той се задържа в Топ 5 на пет европейски страни.

Some Kind Of Trouble на James Blunt  е  на музикалния пазар, благодарение на Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.