Факти, Анализи, Коментари
   20 Май 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Джеф Бриджис и Мат Деймън се надцакват в новия филм на братя Коен „Непреклонните”
15 Октомври 2010

В далечния запад злото не остава непреследвано, дори по следите му да трябва да тръгне едно четиринадесет годишно момиче.
 
В търсене на възмездие за смъртта на баща си, жестоко застрелян от страхливеца Том Чейни (Джош Бролин), четиринадесет годишната Мати Рос (Хейли Стейнфелд) се впуска в непримиримо преследване. Тя е твърдо решена да изправи убиеца пред съда и да го види на бесилото. Осигурявайки си подкрепата на винаги готовия за бой пиян шериф Рустър Когбърн (Джеф Бриджис), тя потегля с него – въпреки възраженията му – на лов за главата на Чейни. Пролятата кръв на баща й я задължава да върви по дирите на убиеца му през територията на индианците и да го открие и залови преди тексаският рейнджър ЛеБоф (Мат Деймън) да го хване и отведе в Тексас за убийството на друг човек.

В първите кадри от филма, виждаме младата актриса Хейли Стейнфелд, която с дебюта си предявява силно присъствие сред носителите на Оскар Джеф Бриджис и Джош Бролин („Няма място за старите кучета”). В лентата ще видим и многократно номинирания за награда на Академията Мат Деймън и познатия ни филма „Седем души” Бари Пепър.

Режисьори на лентата са отличниците по номинации и спечелени награди Оскар, двамата братя Джоел и Итън Коен, съобщават от "Форум Филм България". Сред емблематичните филми на холивудските братя са “Генерално пълномощно”, “Големият Лебовски”, “Непоносима жестокост”, “О, братко, къде си?”, „Изгори след прочитане” и спечелилият 4 Оскара „Няма място за старите кучета”.

С история напълно в стила на братя Коен и блестящ актьорски състав, трейлърът на новата им лента определено загатва заявака за Оскар. 

Преди броени дни от студио Paramount Pictures разкриха също тийзър плаката на “Непреклонните”  и първи кадър от филма.

Премиерата на „Непреклонните” в България е на 25 февруари 2011. До тогава може да намерите любопитна информация във Фейсбук страницата на филма – facebook.com/Nepreklonnite.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.