Факти, Анализи, Коментари
   20 Май 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Мустафа Сандал избра Десислава
6 Август 2010
Турската поп звезда ще изнесе концерт в България на 24 август

Турската поп звезда Мустафа Сандал ще изнесе концерт в България, съобщи турският вестник "Сабах", цитиран от БТА.  Той ще пее на 24 август в Шумен. Спонсори на концерта са Турската национална телевизия и радио/ТРТ/ и Българската национална телевизия/БНТ/, които ще го излъчат на живо. Заедно с Мустафа Сандал ще пее и Десислава. За нея турският вестник пише, че е "най-популярната и сексапилна българска певица".

Мустафа Сандал, който на 11 януари навърши 40 години, е женен за босненската певица Емина Яхович и има двегодишен син Яман. Певческата му кариера започва през 1994 година. Има многобройни турнета в Турция и  Европа, продал е досега над 16,5 милиона плочи, касети и CD-та. Пял е в дует с Ерос Рамацоти пред 25 хиляди души в Истанбул, а турнето му в Турция през 2008 година постави рекорд с общо 500 хиляди зрители.

Друг рекорд на Мустафа Сандал са неговите фенове. На страницата му в Интернет са регистрирани 200 хиляди фенове и така, според турските медии, той се нарежда на трето място след Мадона и Бритни Спиърс.

Десислава пък е най-харесваната певица в България според Facebook.
На 24 август двамата за първи път ще пеят на една сцена. Мустафа ще представи новия си албум, а Десислава ще покаже многообразието на българската музика.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.