Факти, Анализи, Коментари
   20 Май 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Румънеца и Енчев го направиха с Емануела
1 Юли 2010
Рап - попфолк триото записа един от най-горещите хитове на лято 2010

Това, за което всички говорят, е вече факт – след 13 години хип-хоп кариера, Румънеца и Енчев не устояха на Емануела и записаха с нея парчето „Данък любов”. Общият проект е реализиран в студиото на рапърите само за два дни. Музиката е на Румънеца, текстът на Енчев. 

Рапърите и друг път са имали забежки към етно елементи в свои песни, но за пръв път се решават на смелата стъпка да поканят гост певица в проекта си. Преди да стигнат до Емануела, Румънеца и Енчев изпробвали друга нейна колежка и дори известна родна манекенка. От друга страна това е първият проект и на Емануела в компанията на рапъри, като изпълнителката от каталога на Ара мюзик ще изненада със същинско  рапиране.

„Идеята за песента дойде от Румънеца и Енчев! Доколкото знам те са търсели различни варианти точно кой да им изпее женските вокали, но са се спрели на мен! Парчето много ми допада, надявам се да се хареса, носи точно свежата, лятна емоция!” - разказва Емануела.

„Щастливи сме, че открихме бисера, който ни трябваше именно в лицето на Емануела, защото нещата наистина се получиха. „Данък любов” е парче с актуална тематика – високата цена, която плащат популярните, затова че са обичали и са били обичани. Песента е много модерна, съобразена е с тенденциите на музикалния пазар и се надяваме да хареса, както на нашите фенове, така и на почитателите на Емануела” – споделя Енчев.

„Емануела се оказа идеалната подправка и манджата ни се получи страхотно! Парчето е много готино, защото сме го направили с много любов ” – философства Румънеца.

„Данък любов” ще бъде представена официално днес – 1 юли в „Шоуто на Слави”!

Съвсем скоро „Данък любов” ще се сдобие и с ефектен видеоклип!


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.