Факти, Анализи, Коментари
   20 Май 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
„Удряш в гърба” на Карлос с кавър в Гърция
21 Юни 2010
Известен гръцки продуцент видял парчето в интернет и осъществил контакт с Карлос

Песента „Удряш в гърба” на Карлос скоро ще се сдобие и с гръцка версия. Известен гръцки продуцент, който наскоро открил свой лейбъл, видял парчето в интернет и осъществил контакт с Карлос. Все още не е отредено кой изпълнител ще направи парчето, но Карлос е оказал пълно съдействие и ще ни държи в течение.

„Много съм горд от това, защото е голямо признание за екипа, работил по песента, и в частност за мен, като автор на музиката. Не съм сигурен напълно, но мисля че в Гърция до сега не са правени кавъри на български песни, и това ме кара да се чувствам още по-доволен! А в България масово правим кавъри на гръцки песни. И в райна сметка тук като не ме вземат много насериозно продуцентите, явно от съседните страни получавам признание, което само може да ме радва и да ме успокоява че не всичко е пари и там, както тук.” – споделя Карлос.

Междувременно феновете вече могат да гледат клиповете на Карлос „Любовта има цена” и „Големите размери” в ефира на новата музикална телевизия, собственист на ДесиСлава - DS TV.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.