Факти, Анализи, Коментари
   20 Май 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Диско легендите Бони М се завръщат във Варна и Бургас през юли
7 Юни 2010
Трамвай номер 5 ще се грижи за доброто настроениe на публиката преди излизането на сцената на Бони М

След седем концерта, посрещнати с шеметни аплодисменти от българската публика миналата година, вечните диско колоси Бони М се завръщат край морския бряг, за да ни поднесат поредната доза неостаряващи диско класики.

Екзотичната четворка начело с шармантната Мейзи Уилямс ще превърне за една вечер в дискотека летните театри на Варна и Бургас, съответно на 10 и 12 юли от 21 ч.

Зрителите в двата крайморски града ще могат да танцуват в ритъм с любимите на няколко поколения меломани хитове, заредени с неподражаемата енергия на 80-те като Daddy Cool , Rasputin, Ma Baker, Rivers of Babylon и много други.

Артистите от Бони М са поверили грижата за доброто настроение на публиката преди излизането си на сцената на своите добри приятели и стари наши познайници Трамвай номер 5, които неведнъж сме виждали отлично да се справят с тази  отговорна задача.

През 2009 г. Бони М вдигнаха на крака над 15 000 души в градовете Добрич, Варна, Бургас, Шумен, Стара Загора, Пловдив и София.

Билетите за двата концерта на Бони М през юли са вече в продажба в  разпространителската мрежа на Eventim, в това число магазини Германос, Пикадили, Мултирама, Технополис, Офис 1 и др. в цялата страна.

Билети могат да бъдат закупени също както следва:

Варна, 10 юли: на касата на Летния театър
Бургас, 12 юли: на касата на Летния театър и Драматичен театър „Адриана Будевска“.

Първите 200 билета за двата концерта са на промоционални цени между 15 и 45 лв, след изчерпване на количествата редовните цени ще бъдат между 20 и 50 лв.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.