Факти, Анализи, Коментари
   20 Май 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Hypnotic стъпват на латиноамериканския пазар
3 Юни 2010
Латиноамериканският пазар е един от най-силните, от него са тръгнали певци като Дженифър Лопез, Шакира, Рики Мартин

Един от най-успешните откриватели на таланти в световен мащаб Лорис Черони е човекът, който има амбицията да наложи българския квартет Hypnotic на латиноамериканския пазар. Продуцентът с европейски корени работи от 25 години в страната на ацтеките Мексико и е изключително впечатлен от музиката и присъствието на родните ни цигуларки. Той е категоричен, че квартетът е обречен на бляскаво бъдеще. Латиноамериканският пазар е един от най-силните в музикалната индустрия, от него са тръгнали изпълнители от ранга на Дженифър Лопез, Шакира, Марк Антъни, Рики Мартин и други. Находчивият търсач на успешни изпълнители ще продуцира няколко нови сингъла на Hypnotic. Парчетата ще носят отпчечатъка на модерното електронно звучене и ще бъдат промотирани през есента в Мексико Сити. Hypnotic ще реализират записите в собственото студио на Черони.

2010-та се оказва невероятно успешна за Hypnotic. След двата самостоятелни концерта на момичетата и изявата им в Европейския парламент в Брюксел, переспективата за Латинска Америка несъмнено доказва висотата на музиката, която правят.

Красавиците са под напрежение и заради приключването на първия си самостоятелен албум, изцяло продуциран от самите тях. Hypnotic планират да представят пилотното си CD на голям концерт с участието на родни поп и джаз звезди, с които са записвали. Не е изключено към тях да се присъединят и няколко италиански изпълнители, които пък работят с комппозитора – Маурицио Абени. От няколко години българските инструменталистки се радват на изключителната подкрепата на уважавания композитор и аранжьор Абени, както и на тонрежисьора с „Оскар” - Марко Страчони. Порфесионалните качества и авторитет на италианците безспорно ще допринесат за класата  и по-добрия звук на предстоящия албум.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.