Факти, Анализи, Коментари
   20 Май 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Дует „6а-6а” с нов сингъл
18 Май 2010
Светослав Николов и Гергана Добрева отново провокират своите фенове със забавен фънки ритъм

"Нагоре-Надолу "е новият сингъл на нашумелия дует „6а-6а” (Ша-Ша), който до броени дни ще прозвучи в родния радиоефир. Светослав Николов (Цвъри) – китари и Гергана Добрева – вокал отново провокират своите фенове със забавен фънки ритъм, пикантно подправен с оригинално денс звучене. „Нагоре-Надолу” е една от първите песни на музикантите, измислена още преди да сформират дует „6а-6а”. Парчето идва като отговор на вечното търсене и лутане за правилния път в живота, за смисъла и безсмислието на съществуването.

„Ние сме от типа хора, които освен да задават въпроси, търсят активно и отговори”, споделят музикантите. „Логично стигнахме до извода, че няма еднозначен отговор, а в търсенето е смисълът на цялата загадка, което ни постави едновременно в края и началото на нашия проект. Краят, защото завършихме първия си албум и Началото, защото тепърва започваме да търсим неизследвани територии”.

„Нагоре-Надолу” има и готово видео с модерна визия, реализирана от muddy filmz -многообещаващ проект, зад който стои Mytag член на DRS (Dope Reach Squad) една от най-емблематичните банди на българската хип-хоп сцена.
Парчето е третият поред сингъл на дуета след емблематичните „Небе за двама” и „Няма да ядеш” и ще бъде включено в едноименния им албум, който съвсем скоро ще се появи на музикалния пазар.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.