Факти, Анализи, Коментари
   20 Май 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Toni Braxton - Pulse
29 Април 2010
С новия си музикален проект изпълнителката отново заблестява ярко на звездния небосклон

Една от най-впечатляващите и гласовити певици на 90-те години е отново под светлините на прожекторите след няколкогодишното си отсъствие от музикалната сцена. Toni Braxton е готова със своя шести студиен албум - Pulse, който ще излезе в началото на месец май. С новия си музикален проект изпълнителката отново заблестява ярко на звездния небосклон!

В новия проект на Toni, който е уникална смесица от ритмични  и съвременни аренби балади, могат да се открият както познати, така и съвсем нови музикални сътрудничества. Завиден успех пожъна пилотният сингъл „Yesterday” с участието на талантливия млад изпълнител Trey Songz – парчето се изкачи до 12-то място в класацията на Billboard за хип-хоп и аренби песен.

В интервю Toni Braxton заявява, че работата по създаването на албума й отнема доста време и усилия – изпълнителката записва цели 30 песни в звукозаписното студио. Началото на февруари е първоначалната дата, за която е планирано излизането на Pulse, но тя се отлага, тъй като в мрежата предварително изтичат някои от водещите сингли и това налага да бъдат записани още нови парчета.

С преминаването си към Atlantic Records и новия си албум Pulse, Toni Braxton поставя началото на една нова ера в кариерата си!

Pulse излиза на българския музикален пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.