Факти, Анализи, Коментари
   20 Май 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Турски DJ иска съвместен проект с нашата хаус формация Edit
22 Април 2010
Gur Hekim хареса родната банда, предлага им работа в Истанбул
формация EDIT
формация EDIT

Родната формация EDIT, която наскоро представи най-новия си видеоклип Like A Ship In The Deepest Ocean, получи нестандартно предложение за работа от популярния турски DJ Gur Hekim.

Gur видял клипа на EDIT в TouTube и веднага побързал да се свърже с тях чрез продуцентската им компания Селект Мюзик Медиа. Така спонтанно се родило и неговото предложение към групата за съвместен проект.

DJ-ят е работил дълги години като музикален и програмен директор на една от най-популярните радиостанции в Истанбул - Metro FM, като през годините е печелил много награди за медиата, сред които – „Най-добро радио на годината” и „Най-слушано радио”.

В началото на следващата седмица Gur започва да работи върху ремикс вариант на парчето “Like A Ship In The Deepest Ocean”, а след това ще миксира и „Fire Will Burn Us” и “It`s Life”.

DJ-ят има и идея за съвместно парче с формацията, тъй като много харесал умелото съчетание на модерен електронен саунд и поп вокали, което EDIT демонстрирали и лесно влязъл в техния стил.

Gur Hekim работи като DJ в една от най-известните дискотеки в Истанбул – BIG BUDDHA и поканил EDIT за ежеседмични сетове в клуба веднага след като приключи работата по съвместния им проект.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.