Факти, Анализи, Коментари
   20 Май 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Билетите за Lord of the Dance в Пловдив свършиха, ще има още един концерт
15 Април 2010
Билетите за него са напълно изчерпани цели два месеца преди началото на голямото турне

След една изцяло разпродадена зала в София на 9 юни за танцово шоу номер 1 в света Lord of the Dance, съдбата на столичния концерт последва и този в Пловдив, насрочен за 7 юни в Античния театър. Билетите за него са напълно изчерпани цели два месеца преди началото на голямото турне на бързоногите ирландци у нас през юни. Освен София и Пловдив то ще премине през Варна и Бургас – съответно на 3 и 5 юни.

Поради големия интерес към най-успешното танцово шоу на всички времена в Града под тепетата от днес в продажба са билетите за второ шоу на Lord of the Dance в пловдивския Античен театър на 6 юни от 21 ч. Цените на билетите отново са между 30 до 60 лв, за ВИП места – от 80 до 100 лв.

Междувременно вчера на летище София кацнаха Джеймс Кийгън и Кийра Скот , изпълняващи централните роли в шоуто Lord of the Dance – съответно на Господаря на танца и Добрата героиня. Заедно с техния мениджър Питър Мърси те направиха последни огледи и уточниха организационни подробности по турнето преди да пристигнат с цялата трупа през юни.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.