Факти, Анализи, Коментари
   20 Май 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Кой ще е Конан в Българския Варварин?
Николай Атанасов - 19 Януари 2010
Келан Луц, Джаред Падалецки и Джейсън Момоа спорят за главната роля в първата суперпродукция, която ще се снима у нас
Кой ще е наследникът на Арни?
Кой ще е наследникът на Арни?

Падалецки...

Луц...

...или Момоа.

Едновременно трима актьори претендират за главната роля в римейка на знаменития “Конан”, който е първата суперпродукция, която ще бъде заснета в България.

Според сведенията на светския ресурс JustJared, това са звездата от продължението на вампирската сага “Здрач” – “Новолуние” Келан Луц (Kellan Lutz), известният от сериалите “Спасители на плажа” и “Старгейт: Атлантис” Джейсън Момоа (Jason Momoa) и звездата от сериала “Свръхестествено” Джаред Падалецки (Jared Padalecki), снимал се и в римейка на филма на “Петък, 13-ти”.

И тримата вече са минали проби и участват в тестови снимки.

Очаква се режисьорът на проекта Маркус Ниспел (“Тексаското клане”, “Предводителят” (Pathfinder) и “Петък, 13-ти”) да направи окончателния си избор в най-скоро време.

Смята се, че най-големи шансове да изиграе младия Варварин има Джаред Падалецки, който вече играл под режисурата на Ниспел в “Петък, 13-ти”.

Единствената евентуална пречка е сватбата на Падалецки, която е насрочена за пролетта.

Снимките на суперпродукцията с бюджет от $ 50 млн. ще започнат на 15 март 2010 г. и ще протекат предимно в България.

"Конан" ще е третата лента по произведенията на Робърт Хауърд (Robert E. Howard). Оригиналите – “Конан Варварина” (1982) и “Конан Разрушителя” (1984) превърнаха в холивудска звезда настоящия губернатор на Калифорния, Арнолд Шварценегер.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ

Conan The Bulgarian
19 Jan, 2010 | 10:13

Тия не могат да стъпят и на малкия пръст на Арнолд. Само двама актьори в света могат да го заместят: Ралф Мюлер(вече го направи в Конан сериите) и Роланд Кикингер(замести Арни в Терминатор 4). Въпросните момчета от статията бая стероиди трябва да изгълтат, пък и нямат визията на Конан! Тоя филм ще е пълен крах.


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.