Факти, Анализи, Коментари
   20 Май 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
"Не друг, а аз" е първият поп фолк албум на Крум
21 Декември 2009
Искахме да създадем албум само с хитови песни и затова не сме правили компромис с нито една от тях

Първият поп фолк албум на Крум е вече факт и носи заглавието „Не друг, а аз“. През пролетта на 2009 година звездата на „Ара мюзик“ официално обяви решението си да премине в поп фолк жанра. „В кариерата ми това е втори албум, но аз и този на шега го наричам дебютен“, коментира Крум. „Не друг, а аз“ включва добре познатите хитове „Заповядвам ти“, „Модел на греха“, „С близалка в ръка“, дуетът с Емануела „Нищо не знаеш“, както и няколко нови композиции. Още един дует намира място  - с македонската певица Саня Гьошевска, а песента носи заглавието „Стоп“.

„С „Ара мюзик“ обмисляхме всяка една песен. Искахме да създадем албум само с хитови песни и затова не сме правили компромис с нито една от тях. Това е един проект, създаден с много позитивизъм. Това е един „щастлив албум“, допълва певецът.

Над албума са работили двама композитори – албанецът Флори Мумайези и македонският хитмейкър Оцко. Автор на всички текстове е Росен Димитров, като за един от тях си партнира със Саня Гьошевска.

Специално за обложката Крум засне фотосесия с топ фотографите от Студио МЕМ. Тя е изцяло повлияна от танците и кадрите са запечатали движения от любимите хореографии на изпълнителя във VIP Dance.

Освен в обичайните места за продажба на музика, „Не друг, а аз“ се предлага и по един нестандартен за България начин. За първи път феновете могат да го поръчат по телефона, а от „Ара мюзик“ го доставят директно в домовете им с автограф от Крум.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.