Факти, Анализи, Коментари
   20 Май 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Laura Pausini – Non Sono Lei
11 Декември 2009
„За първи път не пея свои собствени песни”, отбелязва италианската певица

„Non Sono Lei” е сингъл от третият поред лайв албум на италианската певица Laura Pausini, носещ името Laura Live - World Tour 09. Песента е едно от трите изцяло нови парчета в проекта, заедно с „Con La Musica Alla Radio” и „Casomai”.

Текстът към „Non Sono Lei” е написан от Laura и бандата Cheope, с които изпълнителката от дълго време работи по различни музикални проекти. Композитори на музиката към парчето са Daniel Vuletic и Dado Parisin, като последния прави и аранжимента.

„За първи път не пея свои собствени песни”, отбелязва италианската певица. „Новите ми парчета не са толкова автобиографични, различават се от по-голямата част от творчеството ми.” Видеото към „Non Sono Lei” е заснето в Ню Йорк и е издържано изцяло в ретро стил по идея на режисьора Gaetano Morbioli.

Албумът Laura Live - World Tour 09 е на българския музикален пазар от Орфей Мюзик, официален лицензиант на Warner Music International.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.