Факти, Анализи, Коментари
   20 Май 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Мадона Revolver (One Love Remix) vs. David Guetta
5 Декември 2009
За пореден път Кралицата на попа демонстрира ултрамодерен стил и показва, че винаги е била в крак с времето

След грандиозния успех на сборния албум Celebration и едноименния му първи сингъл, Madonna ни изненадва със съвсем ново парче, озаглавено „Revolver”. За пореден път Кралицата на попа демонстрира ултрамодерен стил и показва, че винаги е била в крак с времето. Песента „Revolver” е звукова смесица между клубна, р`н`б и електронна музика. Към това е прибавен и запомнящ се рефрен и перфектно звучене, получено в резултат на съвместната работа между Madonna и продуцента Frank E, който от своя страна вече е доказал уменията си заедно с Toni Braxton и Flo Rida. За Revolver (One Love Remix) огромен принос има най-търсеният и продуктивен в момента DJ - David Guetta, чиeто съвместно парче с Kelly Rowland  бе номинирано за най-добра песен на наградите на MTV. Като гост звезда в „Revolver” участва хип-хоп звездата Lil Wayne.

Албумът Celebration, като всеки друг музикален проект на Madonna, предизвика фурор след появата си на музикалния пазар. Пълната му версия, включваща две CD-та, съдържа 34 останали в историята хита на иконата и две нови парчета – първия сингъл „Celebration” и най-новият „Revolver”. Почти по едно и също време на пазара се появи и колекцията от две DVD-та, обединяващи 47 видеоклипа, 18 от които са неразпространявани досега и 27, които за първи път биват включени в компилация.

Албумът Celebration е на българския музикален пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.