Факти, Анализи, Коментари
   20 Май 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Билетите за турнето на Lord Of The Dance тръгнаха в продажба
19 Ноември 2009
Промоционалните билети за четирите концерта в страната се харчат като топъл хляб

Рекордните 400 билета общо бяха продадени за първите два дни, откакто са отворени касите за голямото турне през 2010 г. на шоу номер 1 в света Lord of the Dance.

Само до края на годината ценните пропуски могат да бъдат закупени на промоционални цени между 20 и 50 лв на касата на НДК и в мрежата на Eventim и неговите партньори в София и страната, магазини Германос, М Свят, Пикадили и Офис 1. От януари до юни 2010 г. билетите ще струват между 30 и 60 лв.

Както обявиха лично мениджърът на трупата Питър Мърси и солистите  Джеймс Кийгън и Кийра Скот на специално посещение миналата седмица у нас, грандиозния спектакъл гледан от 50 милиона души на 6 континента ще могат да наблюдават за първи път жителите на  Варна на 3 юни в Дворец на културата и спорта, на 5 юни в Бургас в Летния театър и на 7 юни в Пловдив в Античния театър. В София в зала 1 на НДК виртуозните ирландци ще бъдат за трети път на 9 юни.

Джеймс Кийгън, изпълняващ ролята на Господаря на танца, Кийра Скот в ролята на добрата героиня и техният мениджър Питър Мърси останаха у нас до края на уикенда, за да изнесат атрактивен урок по ирландски танци пред участниците и публиката на шоуто VIP Dance, както и да разгледат забележителностите на София, което едва ли ще успеят да направят при завръшането си следващата година за турнето.

Тримата ирландци имаха възможността заедно с екипа на организаторите от АРТ БГ да опитат кулинарни изкушения от традиционната българска кухня, майсторки поднесени и аранжирани от безупречния екип на столичния ресторант „Балкани“ (ул. Славянска 8), както и да опитат типични сортове български бели и червени вина. Кийра Скот дори отнесе две бутилки мавруд,  комплимент от заведението като подарък за родителите си в Дъблин.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.