Факти, Анализи, Коментари
   21 Май 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Георги Христов с нова партньорка на сцената в НДК
26 Октомври 2009
Радостен факт е, че младата изпълнителка от Апенините идва у нас специално за концерта на Георги Христов

За първи път Георги Христов показва едни от най-дръзките и екстравагантни кадри от ексклузивна фотосесия с италианската си колежка Jonie Falcone. Те са заснети от известния фотограф на популярни личности на Ботуша Лаура Камия по време на едно от последните гостувания на Жоро в Италия, когато двамата с Jonie записаха мелъди рок парчето Hey Boy, Hey Girl в студиото на Rolando D`Angeli. Песента е първият трак в европейския албум на Falcone и първият сингъл от него, който вече цял сезон се върти със страхотен успех в Италия и Испания, а неотдавна и в България.

Радостен факт е, че младата изпълнителка от Апенините идва у нас специално за концерта на Георги Христов на 29 октомври в НДК по покана на своя приятел. Двамата за първи път ще представят на живо дуета си, при това в пълна хармония. Хубавелката ще остане още няколко дни, за да бъдат заснети липсващите видеокадри за завършването на клипа към песента им, с което ще финализират пилотния си проект. Разбира се, Жоро и Jonie имат още любопитни планове, чието обявяване предстои.

На концерта си Георги Христов ще представи и няколко премиерни песни, които публиката ще чуе за първи път. Освен тях, той ще изпълни и композиции от репертоара си, които никога не са звучали на живо пред публика. Специален комплимент към ценителите в залата ще бъде стилна акустична част със прецизно селектирани заглавия.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.