Факти, Анализи, Коментари
   20 Май 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Бой за билети за госпъл хора на Обама
25 Октомври 2009
Харлем Госпъл Хор на разходка в Пловдив

Билетите за горещото турне у нас на най-известния американски Харлем Госпъл Хор се харчат като топъл хляб, споделиха организаторите от АРТ БГ. Касите на Драматичния театър в Пловдив, Бургаската опера,НДК и ДКС – Варна отбелязаха рекордни продажби през изминалата седмица и дотук са продадени общо над 2000 билета. Все пак пропуски от всички ценови категории все още има, увериха организаторите.

Както е известно, гласовитият 12-членен състав ще премине през четирите български града през следващия месец както следва – Пловдив на 9 и 13 ноември, Варна на 10 ноември, Бургас на 11 ноември и София на 12 ноември.

Интересът към госпъл хора, избран лично от Обама да покрепи предизборната му кампания не случайно е голям, тъй като това е първата по рода си мащабна изява на госпъл изпълнители у нас. Особено внимание в рамките на четирите концерта на надеждата предизвикват трите песни на покойния Майкъл Джексън , които Харлем Госпъл хор ще изпеят с атрактивен госпъл аранжимент. Кои са те – засега музикантите ревниво пазят в тайна.

През следващата седмица ще имаме възможността да видим Харлем Госпъл Хор на живо в Стария град на Пловдив, където те ще направят кратка обиколка. Посещението на хора в града под тепетата е във връзка с предварителната промоция на турнето, както и с гостуването на артистите при някои популярни местни ВИП персони.

Билети за концертите на надеждата в памет на Краля на попа на Харлем Госпъл Хор могат да бъдат намерени както на локалните каси в четирите града, така и в мрежата на Eventim, магазини Германос, М Свят, Пикадили и Офис 1. Цените са между 20 и 50 лв.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.