Факти, Анализи, Коментари
   20 Май 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Поп величия се обединяват за създаването на новия сингъл To Love Again
24 Октомври 2009
Сензационният нов сингъл на Alesha Dixon обединява 2 големи имена на брит-попа: самата Dixon и Gary Barlow

„To Love Again” – сензационният нов сингъл на Alesha Dixon обединява 2 големи имена на брит-попа: самата Dixon (чиито дебютен албум The Alesha Show е сертифициран с платинен статут и включва хитове като „Breathe Slow” и „The Boy Does Nothing”); и Gary Barlow – Кралят на попа във Великобритания, известен с продадените в многомилионни копия албуми на Take That „The Circus” и „Beautiful World”.

„Не е тайна, че съм фен на работата на Gary от доста години”, разказва Alesha. „Беше изключителна чест за мен да пиша с него и John Shanks. Те са страхотни партньори и се вълнувах да ги видя как работят. За мен „To Love Again” беше перфектната песен, която да напиша с Gary. Това е много лична песен, с послание за надежда. Работата ми по него беше сбъдната мечта, по-голяма отколкото подозирате!”

Gary Barlow от своя страна споделя: „Срещал съм Alesha няколко пъти, но успях да я опозная добре когато по-рано тази година заедно изкачвахме връх Килиманджаро за една благотворителна инициатива. Смехът й се чуваше от всяка част на планината за всичките 7 дни, които прекарахме там! Продължихме да поддържаме контакт и когато бях в Лос Анжелис това лято, Alesha се обади и предложи да работим заедно. Знам всичките й песни, тъй като непрекъснато се въртят по радиото, така че бях много развълнуван да видя какво ще направим заедно. Уговорихме се и с John Shanks. Работих с него по последните 2 песни на Take That и сметнах, че ще е много подходящ за Alesha. И тримата седнахме около пианото и „To Love Again” беше написана за един следобед. Мисля, че е честно ако кажа, че и тримата имахме принос в композирането на песента. Лириките звучаха толкова близки до Alesha и толкова реалистично, а тя ги написа много бързо… Наистина не знаех, че тя е толкова добър текстописец. По-късно същата вечер записахме песента. Досега не бях чувал нищо такова в албума й. Тя влезе в звукозаписното студио и ни разби! Беше истинско удоволствие да я гледаш. Гордея се, че бях част от това!”

„To Love Again” е записана в едно от легендарното студио Henson. Песента е спиращ дъха поп от световна класа, който разкрива възможностите на Alesha и има шанс да се превърне в една от най-стойностните песни за годината.
Продуцентът John Shanks има принос не само за последните 2 парчета на Take That, но и за 40 сингъла изкачили се до номер едно ( Take That, Fleetwood Mac, Miley Cyrus, James Morrison, Pink, Alanis Morisette).

За Alesha това е една феноменална година, в която тя демонстрира огромно влияние в британските музикални среди, както и отвъд тях. След излизането на изключително успешния сингъл  „The Boy Does Nothing” (първо място в по-голямата част от Европа), Alesha зарежда хит след хит, което допринася за платинения статус на албума й. Тя е един от малкото дебютиращи артисти с толкова големи продажби през последната година.

„To Love Again” е песен от преиздадената версия на „The Alesha Show – The Encore”. Албумът съдържа в себе си 3 допълнителни песни. За него Alesha коментира: „Тъй като написах няколко песни след излизането на „The Alesha Show”, реших, че феновете ми биха искали да чуят новите неща, така че добавих още три песни към албума. Наистина ми харесват и искам да направя The Alesha Show – The Encore” един прекрасен коледен подарък. Наистина се надявам хората да са приятно изненадани от резултата!”

Очаквайте албума на Alesha Dixon - „The Alesha Show – The Encore” в търговската мрежа на Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.