Факти, Анализи, Коментари
   2 Май 2024
 Култура    Религия   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Светла Иванова рисува картина за благотворителен търг
9 Февруари 2008
Инициативата е за старта на луксозното списание НОЩЕН СВЯТ

Луксозното безплатно  лайф стайл издание „Нощен свят” организира благотворителен търг на 19 февруари от 19 часа в ресторант Свети Валентин, на който ще бъдат разпродадени любими вещи на 19 известни дами.

Певицата Светла Иванова, запалена колекционерка  на картини за първи път ще покаже свое платно, което ще сътвори специално за търга. Скъпи бижута с емоционална стойност ще дари за благотворителното парти актрисата и твводеща Диана Любенова.

Мис България 1999 Елена Ангелова, която преди 2 месеца стана майка, ще предложи  уникални обеци, купени от индианец в американско градче няколко месеца преди да забременее. Подобни бижута били орисани да дарят собственика им с рожба. Красавицата ще предложи и кристално сърце, което носи любов.  

Водещата на „Жълтини” по Канал 3 Петя Велкова ще се включи в инициативата с очила Армани, обвити с кристали Сваровски. А хубавицата от последната корица на списанието – водещата на „Бързи пари” Петя Григорова дарява за инициативата златна маркова шапка с емоционална стойност. Ще има и други изненади по време на шоуто. 

Търгът е част от партито на списание „Нощен свят”, на което ще бъдат раздадени и първите награди „Шампиони на купона”.

Сред номинираните властелини на нощта са бизнесмените Орлин Алексиев, Николай Гигов, Христо Сираков, Петър Цонев, вечният бонвиван Иван Славков, Емил Кошлуков, неуморимите купонджии Гого Лозанов и изгората му Галя Георгиева, миската с най-много титли Галена Димова, най-скандалната БГ-гримьорка Силивия Стойчева и много други.

Зад идеята на благотворителната акция стоят издателите на любимото списание на успелите българи, главната редакторка Ирина Александрова и изпълнителният директор Нина Николова (автор и сценарист на БНТ-шоуто Елит, главен мениджър на агенция ЕВРОМОДЕЛС и на ПР-агенция ВИП Комюникейшън).

На благотворителния аукцион, на който ще бъдат поканени представители на светския и финансов елит, ще бъдат обявени за продан предмети, с които ивестните българки ще се разделят, за да помогнат за лечението на 11-годишно момче.

То се казва Валентин Маринов и е болно от рядък вид анемия. С много усилия и дарения родителите му успяват да съберат пари за трансплантация в Израел, но рискът е голям. Операцията е неуспешна. За да поддържа живота на Вальо, майка му забива игла в корема му всяка вечер, за да се прелива през нощта специално лекарство. Единствената алтернатива на трансплантацията е генната терапия, която ще бъде направена на Вальо в Париж. Сумата е почти събрана благодарение на щедри дарители. Необходими са още 20 000 долара за лечението на детето.

Писмото на Вальо, което написва преди 2 години, е с надеждата, че ще се намерят добри хора, които да му помогнат. Такива се намират, но голямата сума се събира трудно. Ето защо „Нощен свят” ще помогне с усилията на 20 известни жени, които знаят колко е ценен детският живот.


последни в Култура:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.