Факти, Анализи, Коментари
   19 Март 2024
 У нас    Пловдив    Бизнес    Туризъм   
За нас  •  Контакти  •  Реклама   
С П Р А В О Ч Н И К
Трапезна вода Парти Айсберг с нова визия и опаковка
10 Септември 2014
Завод за безалкохолни напитки ПАРТИ КЛУБ, пусна на пазара изцяло обновената си серия бутилки на трапезна вода „Парти Айсберг”

 
Завод за безалкохолни напитки ПАРТИ КЛУБ, излезе на пазара с изцяло обновената визия на трапезна вода  „Парти Айсберг”.  
Новият,  модерен дизайн на бутилката, с лого А и Д, както и ярък етикет с изцяло обновено лого, са запазеният щемпел, гаранция за качеството на  добре познатата на българския и чуждите пазари трапезна вода. Новост е и бутилката от 2,5 литра, като допълнение на огромния асортимент на предприятието. 

Трапезна вода  „Парти Айсберг”се предлага в бутилки от 0.5 л., бутилка със спортна капачка от 0,5 л,  бутилки от 1,5 л.,  2,5 л., 5 л., 10 л.,както и в галони за многократна употреба от 19 л. Запазена е и серията с розив етикет, верен спътник на малки и големи.

Трапезна вода „Парти Айсберг” е с ниска минерализация и добри вкусови качества, което я прави предпочитан продукт за ежедневна консумация. 

„А и Д Комерсиал” ЕООД е производител на газирани и негазирани безалкохолни напитки, студен чай, нискоалкохолни газирани напитки,  трапезна и овкусена вода обединени под марките PARTY CLUB и PARTY MIX.

 
Продукти

Продуктите, произвеждани в базата на „А и Д Комерсиал” ЕООД – Завод за безалкохолни напитки „Парти клуб”– са добре известни на българския потребител. Напитките с марка „Парти клуб” и „Парти микс” са произведени по най-съвременна технология, използваме най-качествените суровини и материали, за да успеем да задоволим максимално изискванията на нашите клиенти.

Под марките„Парти клуб” и „Парти микс” са обединени няколко групи продукти, с цел запълване на пазарните дялове, а именно:
- Газирани напитки
- Негазирани напитки и пуншове
- Енергийни напитки
- Нискоалкохолни газирани напитки
- Студен чай
- Овкусена вода
- Трапезна вода

Предприятието разполага с различни разфасовки на продуктите, обединени според предпочитанията на клиента. Особен раздел са сериите напитки и опаковки, предназначени за хотелиерския бизнес.

Гордостта за компанията са въведените в производството на фирмени стъклени бутилки за еднократна и многократна употреба „Парти клуб”, за бутилиране на газирани и негазирани напитки. Този факт сам по себе си е доказателство за напредничавия дух и просперитета на компанията.
„А и Д Комерсиал” е сертифицирана по няколко международни стандарти за качество и опазване на околната среда – ISO 9001:200, ISO 14 000 и система за контрол на критичните точки НАССР.

Логистика и обслужване на клиенти

Фирмата разполага с широка дистрибуторска мрежа в цялата страна. Осъществява бързата и акуратна доставка на желаните от клиента напитки. Заводът разполага със собствен автопарк – рекламни автомобили, пикапи и ванове за разнос на стоки и камиони за доставки до складовите бази на едрови клиенти. 

„За нас всеки клиент е от първостепенно значение, без значение от големината му” - споделя за Фактор нюз, екипът на предприятието.

с. Йоаким Груево,
община Стамболийски
тел.: 032 / 607575
e-mail: party_club@abv.bg


последни в У нас:

ВАШИТЕ КОМЕНТАРИ
ДОБАВИ МНЕНИЕ


  Т Е М А  Н А  Д Е Н Я
  А К Ц Е Н Т И
Партньори:
© Copyright 2002-2024 Всички права запазени. При използване на информация от сайта позоваването с активен линк е задължително.